• Zeer leuk team en er is veel mogelijk als het gaat om maatwerk. - Mirjam Derks
  • Gordijnatelier Limburg te Venlo is onze partner in het produceren van de gordijnen die onze klanten aanschaffen in onze decoratiewinkel. - Albert Geerlings
  • Als eigenaar van een bed & breakfast, heb ik alle gordijnen laten maken door Gordijnatelier Limburg. Ik ben vooral tevreden over de vakmanschap en service. - A. Janssen

Gordijnatelier Limburg

Binnen onze werkwijze staat betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap centraal. We houden van korte lijnen, zodat het werk dat u aan ons heeft uitbesteed, zo goed mogelijk wordt uitgevoerd.

U levert de stoffen en Gordijnatelier Limburg levert vervolgens een gordijn op maat op basis van uw specificaties en wensen.

Werkwijze

Voorbereiding: we bespreken vooraf uw wensen en uw keuze in afmetingen en materiaal.
Uitvoering: Met uiterste zorg maken wij uw gordijnen gereed
Levering: Na een zorgvuldige kwaliteitscontrole, leveren wij u de gordijnen.

Werkt u nog niet met ons samen? Neem dan eens contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bespreken. Samen met u leveren wij voor elk raam een perfect passende oplossing.

draperie

Gordijnen

Onze specialismen zijn onder andere: Vouwgordijnen, Overgordijnen, Vitrages Panelen, Draperieen, Lamellen, Jaloezieen, Houten jaloezieen, Rolgordijnen, Duorolgordijnen en screens.
speciale-confectie

Speciale confectie

U kunt bij ons ook terecht voor speciale confectie: overtrekken, kussens, beddengoed en nog veel meer.
stof-op-maat

Werkwijze

Binnen onze werkwijze staat betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap centraal. We houden van korte lijnen, zodat het werk dat u aan ons heeft uitbesteed, zo goed mogelijk wordt uitgevoerd
gordijnen-icoon

Onze klanten

Wij werken onder andere voor gordijnwinkels, binnenhuisarchitecten, projectontwikkelaars, hotels en andere bedrijven die gordijnenmaatwerk wensen.